logoIk was al een lange tijd aan het zoeken naar een Bankstel Rotterdam, het liefst in de buurt van Rotterdam aangezien ik ga samenwonen met mijn partner en geen zin heb om ver te moeten rijden om de perfecte bankstel te vinden. Mijn vriend maakt het niet zo heel veel uit welke bankstel ik aanschaf mijn dus wel! Ik kan er werkelijk nachten van wakker liggen omdat ik niet zeker weet welke kleur ik hebben wil of het formaat. We zijn al een paar keer in de winkel geweest om de ideeën op te doen zodat ik een beeld kan krijgen hoe dat ik de bank wil hebben. Jammer genoeg schiet dat niet veel op voor mij.

Het formaat twijfel ik nog enorm veel over.

Aangezien ik al wel weet wat voor kleur ik hebben wil is het uiteraard kijken hoe dat het formaat moet wezen. Via het internet heb ik Bankstel Rotterdam ingevoerd en kwam gelijk terecht bij wortman.nl, daar wist ik zeker dat ik slagen kon en dat ook mijn vriend er tevreden mee is. Ik heb al wel een paar keer bij hun op de pagina bekeken aangezien ik maar geen keuze kon maken, mijn partner gelukkig wel. Hij heeft op gegeven moment de bestelling geplaatst bij hun en achteraf gezien was dit ook de beste keuze die er te vinden is! Ik ben dan ook zeer tevreden over de bankstel en wil ook echt geen andere meer.