tuinwinkel

 

De tuinplantenwinkel is een adres die ik van onze buren heb gekregen. Toen wij onlangs bij hen op de koffie waren en ik eens goed keek naar hun tuin, bedacht ik mij dat wij onze tuin ook maar een goed moeten gaan aanpakken aankomend voorjaar. Wij hebben onze woning opgeknapt en toen deze klaar was brak de herfst periode aan. In deze tijd hadden wij geen zin meer om de tuin ook nog te doen. Maar op het moment dat ik in de mooie tuin van onze buren keek, begon het toch te kriebelen.

tuinplantenwinkel

Erg prettig om op deze manier planten te bestellen

Enfin, natuurlijk heb ik gevraagd waar onze buren de planten en bomen vandaan hadden en toen kreeg ik de naam tuinplantenwinkel door. Dit was eenvoudig te onthouden en toen ik thuis was ben ik direct op internet gaan kijken en hier trof ik een zeer ruim assortiment aan van de mooiste planten en bomen. Bij het bekijken van deze website kon ik in gedachte al voor mij zien hoe onze tuin eruit moet komen te zien. 

Omdat er op dit moment nog sneeuw ligt buiten, gaan wij nog niet aan de gang maar zodra de eerste tekenen van het voorjaar komen, dan neem ik beslist een week vrij om ook onze tuin er stralend bij te laten staan. Toch heb ik al een bestelling gedaan op deze website. Omdat ik grote bakken op onze tuintafel heb staan, heb ik deze vol gepoot met heideplanten. Dit staat direct al een stuk gezelliger dan het was.

tuinplantenwinkel