tuinmeubelen

Bij de aanschaf van tuinmeubelen kun je ook zeker de parasol niet vergeten. Een goede parasol die goed past bij de stijl van het huis en de tuin, is onmisbaar. Het zorgt voor een completer plaatje.

De keuze is reuze

Er zijn immens veel verschillende soorten tuinmeubelen en dus ook veel verschillende soorten parasols te vinden.tuinmeubelen Het grootste voordeel van een parasol is dat hij opklapbaar is. Zo hoeft hij niet altijd veel ruimte in te nemen en kun je zelf kiezen of je liever in de zon of toch schaduw zit. De meest bekende parasol is waarschijnlijk de middenstokparasol. Zoals de naam al suggereert zit hierbij een stok in het midden met daarop een parasol, ideaal voor tuintafels die hiervoor een gat hebben in het blad. Wil je meer vrijheid in het plaatsen van de parasol dan kun je gaan voor een zweefparasol. Deze zweeft als het ware naast de stok, waardoor je hem makkelijk kunt verplaatsen en meer vrijheid hebt in de plaatsing. Wil je helemaal geen last hebben van een stok, dan kun je ook nog gaan voor een wandparasol. Deze wordt aan een muur bevestigd en laat dus het hele vloeroppervlak vrij. Dit type is tevens ideaal voor een balkon omdat hij weinig ruimte inneemt, ook bij het inklappen.

Parasol thuisbezorgen

Een parasol is vaak een groot pakket en daarom is het erg handig om deze te laten thuisbezorgen. Dit kan bijvoorbeeld bij Luxe Outdoor Stegeman. Dit is een webshop met een groot aanbod aan tuinmeubelen, zoals onder andere parasols. De bezorging is razendsnel dus je hebt jouw parasol al snel in huis!