cat_99_1362053559_orig (1)Er is niks fijner dan bij je ouders thuis wonen, je hebt altijd fijne mensen om je heen die van je  houden en daardoor is de sfeer in een huis altijd heerlijk. Wij houden er allemaal erg van om in de tuin bezig te zijn met zijn allen en daarom duiken we er zo vaak mogelijk in om allerlei karweitjes te doen. Een tijd geleden wilde we weer eens de sproei installatie te checken maar het ging niet allemaal zo soepeltjes als verwacht, de slangkoppeling was namelijk kapot dus moesten we snel op zoek naar een vervanger.

Zoektocht

De nieuwe slangkoppeling zoeken was een hele zoektocht. Er waren zo veel websites  die dit soort spullen aanbieden maar elke keer was er geen goede maat te vinden. Na heel wat websites te hebben bezocht kwamen we eindelijk uit bij de website van een bedrijf dat op het eerste oog al meteen een goede indruk gaf. Het was een super site en binnen no-time hadden wij de goede maat koppeling binnen. Na dat hij thuis werd geleverd hebben we hem samen weer geïnstalleerd en konden we hem testen, hij deed het meteen weer goed!

Een goede keuze

De website is werkelijk en aanrader voor iedereen die op zoek is naar allerlei tuinproducten zoals slangen en koppelingen of sproeiers, je kunt het er allemaal vinden voor de scherpste prijzen. Wij hebben er goed aan gedaan en zijn blij met de goede tip van deze website, in het vervolg als we iets nodig hebben komen we er zeker weer terug.cat_205_1357821152_thumb