Vandaag ga ik het hebben over de hovhovenier omdat dit bedrijf mijn broer pas geleden erg goed geholpen heeft. Mijn broer ging namelijk verhuizen. Hij kocht een mooi huis maar hier moest nog wel het nodige aan gebeuren. Het huis moest van binnen helemaal verbouwd worden en daar heeft hij zelf met wat goede vrienden en advies van een interieur expert erg hard aan gewerkt.

Zijn huis ziet er nu van binnen dus top uit. Helaas was zijn tuin dat nog niet. Omdat hij hier zelf echt totaal geen verstand van had besloot hij om hulp te zoeken. Hij vroeg aan mij of ik nog een bedrijf kende dat een mooie tuin kon ontwerpen en aanleggen. Heel toevallig had ik een tijdje daarvoor een verhaal van een goede vriend van mij gehoord over de hovenier. Dit bedrijf had een prachtige tuin voor haar aangelegd en daar was ze dan ook erg tevreden over. Ik besloot daarom om contact met haar op te nemen en tijdens dit gesprek vertelde ze me over de website. Ik besloot toen om een kijkje te nemen en ik vond dat dit er erg professioneel uit zag. Mijn broer vond dit ook en daarom besloten we om contact met ze op te nemen.

hovenierEen goede keuze!

Het bedrijf kwam al erg snel op bezoek om de tuin te bekijken en ze kwamen al snel met een prachtig ontwerp.Inmiddels hebben ze de tuin al gelegd en kan ik jullie vertellen dat zijn tuin er nu echt super uit ziet en dat dit een goede keuze was.