Mocht je nog nooit van Hooghuys vastgoed gehoord hebben, dan raad ik het je toch echt van harte aan deze organisatie eens op het web op te zoeken. Door heel Nederland kopen zij huizen op, van mensen die om de een of andere manier hoog zitten met hun huis. Sommige mensen moeten wel verhuizen omdat ze elders bijvoorbeeld een andere baan hebben gevonden en ze het reizen niet meer aankunnen. Anderen krijgen de maandelijkse lasten voor het huis niet meer opgebracht want laten we wel wezen, zulks komt steeds vaker voor tegenwoordig, natuurlijk. Voor die mensen, onder andere natuurlijk, is er Hooghuys vastgoed, dat je binnen no time van je huis af helpt. Even als voorbeeld: bij mijn huis was het binnen enkele dagen geregeld. Ik belde ze voor een vrijblijvende afspraak en direct de volgende dag stond er een taxateur op de stoep, en weer daarna werd mij een bod gedaan, die dag daarop nog zelfs. Ik was zeer verbaasd, of beter gezegd verrast, door de snelheid. Je hebt niet te maken met bedenktijd van de organisatie, want die is er niet – en bovendien is het bij de (eigen, als je dat wilt) notaris geregeld en heb jij een goed bedrag in handen voor je huis.

049_groot 889_groot1Direct een bod van Hooghuys vastgoed

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen reden om snel van een huis af te moeten, en in mijn geval was het zo dat ik een ander huis op het oog had en ik dit niet langs me heen wilde laten glippen. Ik heb direct een bod uitgebracht, dat gelukkig geaccepteerd werd. En tja, toen hoefde ik er alleen nog even voor te zorgen die nieuwe hypotheek rond te krijgen door mijn oude huis verkocht te krijgen. Ik zag het al helemaal gebeuren dat er niemand reageerde op mijn huis en dus ben ik ook direct mijn andere opties gaan bekijken, die talloos waren. Er zijn genoeg alternatieven om hierin niet afhankelijk te zijn van de grilligheid in keuze van andere particulieren en ik heb het alternatief gepakt dat het dichtst bij mijzelf bleef. Zo benaderde ik de organisatie Hooghuys vastgoed waar ik goede verhalen over had gehoord. Hooghuys vastgoed bleek bereid een taxateur langs te sturen. De volgende dag nog kreeg ik een bod van deze maatschappij, en wel een heel goed bod ook nog, dat precies overeen kwam met mijn vraagprijs. Ik heb het natuurlijk meteen gedaan!