Ondanks dat wij nog volop in de winter zitten staat mijn hoofd nu al naar een design tuinbank. Ik kijk zo uit naar het voorjaar en daarom ben ik al druk met het bedenken van mijn tuin. Het is tijd om mijn oude tuinset te vervangen voor iets anders en iets nieuws, en dan bedoel ik tevens duurzaam en kwaliteit.

Hij zag aan mijn gezicht hoe graag ik het wilde hebben

Toen ik opzoek was naar een design tuinbank, kwam ik snel terecht op deze site, en viel mijn oog op een prachtige bank. Telkens klikte ik maar weer terug naar die ene. Toen mijn vriend thuis kwam van zijn werk heb ik hem direct deze site laten zien met mijn uitgezochte bank. Aan mijn gezicht kon hij al zien dat ik deze echt erg graag wilde bestellen, en toen kreeg ik een hele grote knipoog met de mededeling dat de bank was goedgekeurd. Wat heerlijk om weer met mijn vriend op één lijn te zitten bedacht ik mij en zo heb ik mijn mooie bank in de bestelling gedaan, en kijk ik vanaf nu alleen nog maar meer uit naar het voorjaar. Het oude tuinset geef ik cadeau aan mijn jongste zusje, zij gaat ook samen wonen met haar vriend en alles wat ze nu krijgt is natuurlijk welkom.