Hoover Concepts is hét adres voor een schaduwdoek. Wat ik zo leuk vind is dat ik de opdracht van mijn ouders heb gekregen om op zoek te gaan naar een goed zonnescherm. Het scherm van mijn ouders had zijn beste tijd wel gehad en deze is ook al verwijdert. Omdat ik mij graag bezig houd met alles wat met wonen te maken heeft, heb ik niet meer dan alleen een kleur doorgekregen. Hiermee ben ik aan de slag gegaan en werd ik verrast toen ik deze site aanklikte.

Naamloos

Met passend advies kom het helemaal goed

Bij Hoover Concepts kun je namelijk zien dat je in vele verschillende soorten en maten een schaduwdoek (zoals dit heet) kunt plaatsen die dient als zonnescherm. Dit doek staat niet alleen erg modieus maar ook heeft deze een erg goede functie. Wat ook erg makkelijk is, is dat je dit doek het hele jaar gewoon kunt laten staan. Deze is zo stevig dat een stormbui zelfs heen enkel probleem is. Mijn missie was dus geslaagd en ik ben hiermee direct naar mijn ouders gegaan. Diezelfde week nog stond er een afspraak met dit bedrijf, zodat mijn ouders een persoonlijk advies over het doek konden krijgen. Mijn ouders gaan hier zeker van genieten.