Helemaal vergeten dat je nog een cadeau moest hebben voor je vriendin? Geen stress. Online kun je tegenwoordig van alles regelen. Je kunt eenvoudig een boeket rozen uitkiezen, personaliseren, een video of kaartje toevoegen en versturen. Voor een bos rozen hoef je niet naar de bloemist in het centrum, je kunt eenvoudig rozen online bestellen en laten bezorgen op het adres van je vriendin!

Tips voor het bestellen van rozen

Heb je een aantal tips nodig, voordat je besteld? Hier een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden voordat je besteld. Je vriendin is vast allang blij dat je aan haar denkt en dat je moeite voor haar verjaardag wilt doen, maar we begrijpen dat je het ook goed wilt aanpakken, het is wel je vriendin. Zorg ervoor dat de rozen die je besteld passen bij je vriendin of de gelegenheid. Wordt ze 30 jaar? Je kunt 30 rozen bestellen! Houd ze niet van een strak boeket, maar is haar stijl juist modern? Denk aan gipskruid, eucalyptus of panicum dat je kunt toevoegen aan je boeket. Of zijn er kleuren waar je vriendin helemaal gek op is? Laat dit terug komen in je boeket!

Bang dat je andere gelegenheden zult gaan vergeten? Je kunt online je rozen ook van te voren bestellen. Wanneer je rozen besteld, vul je jouw gewenste leverdatum in, het is namelijk niet zo dat ze dan direct verstuurd en bezorgd hoeven te worden. Van te voren rozen bestellen zorgt ervoor dat je voorbereid bent en jij je niet druk hoeft te maken vlak voordat het zover is!

Anoniem rozen bestellen

Sommige mensen willen graag anoniem rozen bestellen. Hierop zijn de meeste webshops voorbereid, zij zorgen er dan voor dat er geen factuur of iets dergelijks met de bloemen meegaat in de doos. Laat dan dus wel ergens een persoonlijke boodschap achter, zodat je vriendin ook weet van wie ze de rozen heeft gekregen. Online rozen bestellen is gemakkelijk en verrast je vriendin wanneer jij dit wilt!