Een houtkachel is heel handig voor uw huis. Het is ook mooi om er een te hebben. Bij HR Houtkachels vind je een breed assortiment aan kachels en accessoires. U bent garandeert op het juiste adres voor een kachel of accessoires voor de kachel. Het bedrijf levert de beste kachels voor de goedkoopste prijzen. De kachels zijn allemaal goedgekeurd en voldoen aan de strengste normen. De hoogwaardige kachels komen uit Europa en zijn gemaakt van duurzame materialen.

Merken

Het bedrijf levert de beste merken. Haas+sohn, TermaTech, Harrie Leenders, Keddy, Hergom, Hobbit en Bullerjan. Deze merken zijn de top merken als het gaat om kachels en accessoires. Alle producten van deze merken worden nog eens goedgekeurd door het bedrijf en worden dan geleverd. De extra controle doen ze om eventuele productfouten te voorkomen. Een defect of storing komt nooit voor bij de door HR Houtkachels geleverde kachels. In de showroom in Cuijk (nabij Nijmegen) kunt u de kachels en accessoires zien schitteren. Er zijn vele producten om het optimale uit uw kachel te halen. Door gebruik te maken van een kachelventilator die u kunt aanschaffen bij HR Houtkachels bespaart u een hoop hout!

Ervaring

HR Houtkachels is al meer dan tien jaar ervaren en gespecialiseerd op het gebied van kachels. De kwalitatieve kachels uit Europa voldoen aan alle strenge normen zodat u geen zorgen over het milieu hoef te maken. Tevens kunt uw buurman niet klagen over de rook, geluid of een ander veelvoorkomend probleem. De kachels hebben een hoog rendement en daardoor bespaart u ook nog eens op de stookkosten. De levering word bij vele kachels gratis gedaan. Op vele zondagen is het bedrijf ook open. U word graag geholpen door een van hun collega’s er worden advies gegeven daar waar nodig is. Het is een echte topper in kachels en uitermate een aanrader.