badkamer plafond

badkamer plafond
De badkamer zag er niet meer uit

Ik had een tijd geleden familie uit het buitenland over de vloer. Zij verbleven een hele week bij ons, dus met hun moest ik nu mijn badkamer gaan delen. Ik heb het uiterlijk van mijn huis al een hele tijd geaccepteerd. ‘Het is nu eenmaal zo’. Het huis is oud en ik heb weinig geld om alles te vernieuwen. Verhuizen is op dit moment ook geen optie. Toch werd ik mij pijnlijk bewust van het feit dat mijn badkamer er niet meer uit zag, op het moment dat er andere mensen ook gebruik van moesten maken. Ik nam al snel daarna contact op met Heering, zij konden mijn badkamer plafond wel verbeteren. Met hun hulp is mijn badkamer plafond netjes vervangen. Ik heb gelijk ook de tegels laten doen en er moest hier en daar zelfs schimmel verwijderd worden.

badkamer plafond

Mijn favoriete plek in huis

Nu ik de badkamer zo heb aangepakt is het tegenwoordig mijn favoriete plek in huis. Ik ben meteen geinspireerd om andere ruimtes in huis ook maar eens aan te pakken. Ik heb er gewoon zin in! Het hoeft namelijk niet eens veel geld te kosten. Ik blijf elke maand iets sparen en dan kan ik komend jaar alle muren een vers likje verf geven. Dat straalt al gelijk een stuk frisser en gezelliger uit. Ik hoef mij niet meer te schamen voor mijn huis, ik neem er verantwoordelijkheid voor! Het onderhoud is zelfs wel eens leuk om te doen.