Wat ben ik blij dat ik van Heering gevelbekleding heb gehoord, anders was ik nu zelf druk met mijn huis aan de buitenkant op te knappen, iets waar ik een enorme hekel aan heb. Sinds ik bij een neef van mij heb gezien wat een verschil het uit kan maken als je je huis met gevelbekleding bedekt, wat een prachtig resultaat krijg je dan.  Mijn neef heeft voor een tijd terug de gevel van zijn huis met zeer mooie kunststof schrootjes laten bedekken, wat een prachtig resultaat heeft dit opgeleverd, het lijkt wel of er ene totaal ander huis staat. En wat het belangrijkste is, door deze Heering gevelbekleding heb je totaal geen omkijken meer naar, je hoeft ze niet te verven, ze zijn onderhoudsvrij, en kunnen tegen elke weersomstandigheden. Ik hoefde hier niet over na te denken, ik was meteen verkocht, dit wilde ik ook hebben. Zelf heb ik gekozen voor een houten look, nu lijkt het net dat mijn huis met houten schrootjes is bedekt, maar ik weet wel beter. Gevelbekleding-Keralit-potdeksel-330x174

Ik ben zo blij met mijn nieuwe huis

Elke keer als ik thuis kom en mijn mooie huis in de verte zie, ben ik zo trots op mezelf. Wie had het ooit kunnen bedenken dat een gevelbekleding zoveel verschil uit kan maken. Ondertussen heb ik al meerdere positieve reacties gekregen over mijn mooie woning. En alleen al bij de gedachten dat ik niet hoef te verven maakt me nog blijder dan ik al was, echt een geweldige oplossing. Gevelbekleding-Deeplas-wit-330x174