kast op maat

Eindelijk hebben wij onze wensen uit kunnen laten komen en dat door middel van een kast op maat laten maken. Via het bedrijf Hubo kan je dit laten maken. Een medewerker van dit bedrijf komt dan bij je thuis langs op de situatie in te schatten, Wij hebben toen onze wensen kenbaar gemaakt en daarmee is hij aan de slag gegaan. Zo hadden wij een loze ruimte in onze keuken, een ruimte waar je best wel een mooie bergmeubel kan neerzetten. Helaas hebben wij meerdere winkels afgelopen op zoek naar een mooie bergmeubel. Behalve de vreselijke hoge prijzen, hebben wij geen mooi model kunnen vinden. kast op maat

Een super mooie opbergmeubel

Nadat de medewerker van de Hubo bij ons thuis was geweest, is hij aan de slag gegaan om een mooi ontwerp op papier te zetten. Na onze goedkeuring zijn zij hiermee aan de slag gegaan. Niet veel later kregen wij al het bericht dat onze kast op maat klaar was en deze werd een dag later bezorgd.

Inmiddels hebben wij onze keuken voorzien van een supermooi opbergmeubel die door de Hubo was gemaakt. Kan het iedereen dan ook aanraden om eerst langs deze zaak te gaan, voordat je een duur meubelstuk in een winkel gaat kopen.