The Stylebox

The Stylebox

Tijd voor een nieuwe keuken

Toen ik een tijdje terug eens de website van The Stylebox bekeek, bedacht ik mij een goed plan. Het was namelijk tijd voor een nieuwe keuken! Mijn man en ik hadden een financiële meevaller gehad, en waren er nog niet over uit wat wij met dat geld wilden gaan doen. Toen ik zag hoe mooi moderne keukens kunnen zijn, wist ik dat dat was wat ik wilde. Onze keuken is al oud en meerdere onderdelen werken niet meer helemaal naar behoren. Sommige deuren van de keukenkastjes zijn verzakt en wij krijgen dat zelf niet meer goed. The Stylebox liet ons zien dat keukens veel beter kunnen zijn dan dat! Er zijn veel mogelijkheden, bijvoorbeeld met materialen. Wat ik zelf erg mooi vind is een marmeren aanrecht. Marmer is tegenwoordig ook weer helemaal hot, maar de meeste mensen hebben marmeren details. Ik wil gewoon een heel aanrecht in marmer! Ik denk dat ik voor de keuken donkere kleuren wil kiezen en dan de details en accessoires licht hou. De keuken staat er nog niet in, maar wij zijn al wel heel benieuwd hoe het zal gaan worden.

The Stylebox

Mooie inspiratie

Op The Stylebox kun je terecht voor de mooiste inspiratie. Niet alleen voor keukens, maar voor je complete interieur. Zo hebben zij ook veel inspiratie voor je woonkamer of je slaapkamer. Ik weet in ieder geval wel waar ik ga zoeken mocht ik nog eens interieur inspiratie nodig hebben!

De afbeeldingen uit dit artikel komen van Pinterest.