appendages_2Vandaag kwam ik op internet per toeval een website tegen van Scharff Techniek Condenspot. Ik had hiervan nog nooit eerder gehoord en heb op hun website gelezen over de functie van appendages, een woord waar ik hiervoor nog nooit van gehoord had. 

ebola-300x248Wat doet Scharff Techniek Condenspot

Na het lezen van wat artikelen op hun website is het mij een beetje duidelijker geworden over de activiteiten van hun bedrijf. Ik kwam op hun website omdat ik op zoek was naar het probleem van onze cv ketel overigens. Het schijnt dus zo te zijn dat er bij gebruik van stoom en thermische olie in welke toepassing dan ook er condensaat achterblijft wat natuurlijk naar buiten moet. Scharff Techniek Condenspot heeft hier dan ook oplossingen voor waarmee dit probleem wordt opgelost. Ze bieden oplossingen voor dit probleem van het merk Adca appendages waar ze erg trots over zijn om hier vertegenwoordiger van te mogen zijn.