wat heb je soms van die dagen dat alles je tegen werkt. Zo had ik laatst een klungel dag. Het begon al toen ik door mijn wekker was heen geslapen, iets wat me nog nooit is overkomen. Gehaast sprong ik uit bed, en rende naar beneden om snel een kopje koffie te drinken om wakker te worden. Snel douchen en aankleden, en binnen een half uur stapte ik in mijn auto die in de garage stond. Mijn dag kon niet meer stuk, en in plaats dat ik mijn garagedeur had open gedaan gaf ik een dot gas om achteruit te rijden. Een enorme knal was het gevolg en mijn garagedeur sprong open. Wat was ik toch ontiegelijk dom aan het doen die dag. Met een enorme schrik stapte ik uit mijn auto om de schade te bekijken. Gelukkig viel de schade aan mijn auto mee, maar mijn garagedeur was aan vervanging toe. Snel een afspraak gemaakt bij garagedeur kopen, er moest immers zo snel mogelijk een nieuwe deur in komen omdat ook andere dure spullen in de garage stonden. Gelukkig werd ik goed geholpen bij garagedeur kopen en werd er binnen een week al een nieuwe deur ingezet.   

afbeelding-rechterkolom

Om nooit te vergeten

Ik zal deze klungel dag nooit meer vergeten, wat was ik die dag aan het stunten. Gelukkig heb ik nu een mooie nieuwe garagedeur van Hartman en ik zal er deze keer heel zuinig op zijn.

Logo-wit-blauw1