Voordeur

Het visitekaartje van je huis is de voordeur. Deze valt het eerste op en geeft uitstraling aan je woning. Het is daarom ook goed om kritisch te zijn wanneer je een nieuw voordeur gaat aanschaffen. De kwaliteit in voordeuren kan nogal verschillen en daarmee ook de prijzen. Gelukkig kun je voordeuren online bestellen en een selectie maken op basis van kwaliteit en prijs. Wanneer je een voordeur gaat kopen is het van belang dat deze voordeur bij jouw smaak past. Vind je het mooi om een houten voordeur te hebben of kies je voor pvc? Een houten deur geeft een mooie uitstraling aan je woning, maar vergt meer onderhoud dan een deur van kunststof.

Nieuwe-deur

Veiligheid en uitstraling

Kies je voor een houten voordeur? Dan moet je deze schilderen. Dit kost tijd en eens in de zoveel jaar ook een hoop geld. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een voordeur van pvc. Vroeger was dit qua uiterlijk niet de beste keuze, maar tegenwoordig hebben ook kunststof voordeuren een mooie uitstraling. Ze zijn stevig en vergen weinig onderhoud, want ze hoeven niet geschilderd te worden.

Voordeur

Naast een mooie voordeur wil je ook een deur die veilig is. Dit verschilt per voordeur. Er zit verschil in de kwaliteit van scharnieren en sloten. Een goed slot is een stuk duurder, maar gaat wel langer mee en hiermee kun je soms korting krijgen op je verzekering. Je kunt de veiligheid nog verder verbeteren met een alarm, zodat je altijd weet wanneer er ongenodigde gasten je huis proberen binnen te komen. Laat je inspireren door het aanbod op verschillende webshops en kies de voordeur die het beste bij jou en je woning past.