Wil je graag wat meer wegwijs worden in de energiewereld? Dan helpt Gazprom Energy je graag met wat tips en advies. Zakelijke energie kun je op elk moment inkopen. Daarmee hoef je niet te wachten tot je contract is afgelopen. Als de tarieven laag zijn dan profiteer je hier meteen van mee. Wat je daarbij nodig hebt, is een energieleverancier die jou van een helder en duidelijk advies voorziet en goed inzicht geeft in jouw energietarieven.

 

Wat kan ik doen?

Allereerst is het belangrijk dat je goed inzicht hebt in het aantal aansluitingen binnen jouw bedrijf. Dus controleer het aantal aansluitingen en controleer je facturen. Omdat energie wel wat meer is dan alleen een tarief is het belangrijk dat jij jouw energie zakelijk goed vergelijkt met dat van andere aanbieders. Gazprom Energy kan je hierbij helpen door middel van een energiescan. Hierin worden alle gegevens goed in kaart gebracht en heb jij een volledig inzicht.

 

Vaste prijzen of flexibele prijzen?480000085-gazprom-infographic-gasketen-nl

Dat is afhankelijk van het risico wat je wilt lopen. Kies je voor zekerheid dan kies je vast en ben je niet zo bang voor de prijsschommelingen in de markt dan kun je voor flexibel kiezen. Ook daarin kan Gazprom Energy jou van een goed advies voorzien zodat je een passende keuze kunt maken.

 

Gazprom Energy

Gazprom Energy communiceert helder en duidelijk en biedt jou een overzicht van alle overeenkomsten en voorwaarden. Als voorbeeld van hun transparante beleid kun je zelfs alle cijfers inzien op de website. Hieruit blijkt wel dat Gazprom Energy een stabiel bedrijf is wat klaar is voor de toekomst. Daarnaast staat Gazprom Energy voor persoonlijk contact en streeft naar een langdurige samenwerking met jou als klant. Bij Gazprom Energy kun je alle zakelijke energie onder één dak onderbrengen wat voor jouw bedrijf weer een behoorlijke besparing kan opleveren.