Een vriend van mij heeft een huis gekocht, maar de vlizotrap was niet meer te vertrouwen in zijn nieuwe huis. Omdat ik veel opzoek, op het internet, vroeg hij aan mij om te gaan zoeken naar een goede en betrouwbaren vlizotrap. Al snel kwam ik op de website terecht van Bouw-handel, de bouwonderdelen webshop. Hier hebben zij veel keus in vlizotrappen en dat besloot mij, om mijn vriend mee te nemen naar de showroom van Bouw-handel, de bouwonderdelen webshop. Deze trappen hadden wij natuurlijk ook online kunnen bestellen, maar mijn vriend wilde er meer uitleg over inwinnen. Wij gingen naar de showroom van dit bedrijf en werden geholpen door een medewerker. Deze medewerker beantwoorden alle vragen die wij hadden. Hij kwam zeer deskundig over en wist echt veel van de producten die hij verkoopt. Mijn vriend koos voor een metalen vlizotrap. De prijs die hij ervoor moest betalen viel mij en mijn vriend echt heel erg mee. De medewerker vertelde dat dit bedrijf met de laagste prijs garantie werken en daarom de trap niet duur was. 

Vlizotrap

Snelle levering

Binnen een week kreeg mijn vriend de vlizotrap geleverd bij hem thuis. Door het bedrijf Bouw-handel, de bouwonderdelen webshop, kon hij snel aan de slag. Het maken van de trap ging heel eenvoudig en de trap zat er dan ook binnen een dag erin. Nu wilt mijn vriend een dakraam op zolder en weet ook al waar hij die gaat halen. Natuurlijk weer bij deze onderneming, want dan weet die dat die niet teveel betaald voor zijn dakraam. 

Bouw-Handel