ferdinand-logo

Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar mijn nieuwe woning in Wijchen. De woning die ik had gekocht moest echter nog wel gerenoveerd worden. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar interieurbouw Wijchen om een bedrijf te vinden de meubels op maat maakt.

Terecht gekomen op de website van Ferdinand Rossen

Toen ik op het internet op zoek ging naar interieurbouw Wijchen kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende meubelzaken. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een natl websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Ferdinand Rossen mij het meeste aan. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen omdat de website en de informatie mij erg aansprak. 

luxe meubels

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek heb ik al mijn wensen voorgelegd en besloot ik om over te gaan tot een aantal aankopen. Mijn meubels werden al erg snel geleverd en zien er zeer mooi uit. De meubels geven mijn woning ook een erg mooie en moderne uitstraling.