RVSvakman.nl is al enkele jaren de nr. 1 webshop van Nederland en België voor topkwaliteit maatwerk trapleuningen van RVS. Een tijdje geleden hebben wij hier een prachtige collectie houten trapleuningen aan toegevoegd, uiteraard voorzien van mooie RVS accenten. Hierbij zijn de leuningdragers van RVS, evenals de stijlvolle eindoppen; Voor een super stoere mix van modern en klassiek. Sinds kort kunnen wij ook met trots vermelden dat wij een mooie collectie ‘zwarte trapleuningen’ aan kunnen bieden. En hierbij staan wij natuurlijk ook 100% garant voor topkwaliteit materialen, een op en top maatwerk product, zorgvuldig bewerkt in eigen beheer, snel geleverd en eenvoudig online te bestellen voor een scherpe prijs! Onderstaand vertellen wij u graag wat meer over deze nieuwe uitbreiding!

RVS Vakman

Zwarte trapleuningen bij RVSvakman.nl

Een zwarte trapleuning kopen bij RVSVakman.nl is vanaf nu dus ook mogelijk! En zoals u van ons gewend bent is dit online eenvoudig & voordelig te doen. Uw zwarte trapleuning wordt op maat vervaardigd, is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur RAL 9005 (gitzwart mat) en de uiteinden worden met de hand naadloos dichtgelast; Voor een stoere, moderne & perfect afgewerkte zwarte trapleuning! Wij bieden een gericht assortiment trapleuningen zwart gecoat, zowel rond als vierkant / rechthoekig, in combinatie met diverse soorten leuninghouders. Altijd een zwarte trapleuning naar wens dus!

LET OP: Bij onze trapleuningen van hout en RVS heeft u de keuze uit diverse afwerkingen van de uiteinden. Bij onze zwarte trapleuningen is dit niet het geval. Al onze trapleuningen met zwarte poedercoating worden door onze eigen vakmannen met de hand mooi dichtgelast en naadloos afgewerkt. En de reden hiervoor is heel simpel; Bij zwart gecoate trapleuningen is het naadloos dichtlassen van de uiteinden gewoon het mooiste!