tplogo

De echte sfeermakers in en om je huis zijn natuurlijk bloemen en planten, zoveel moge duidelijk zijn. Als je het hebt over het omtoveren van een woning in een waar paradijsje, dan zijn planten natuurlijk onvermijdelijk. Zelfs het strakste interieur kun je nog tot een prettig leefbare omgeving maken door er planten aan toe te voegen. Niet alleen zorgen ze ervoor dat je genoeg frisse zuurstof in je huis hebt, maar ook zorgen ze voor een extra touch aan je interieur.

Red Diamond

redNiet alleen binnen heb ik planten staan, ook buiten heb ik sinds een tijdje de mooiste tuinplanten. Sterker nog, ik ben een beetje verslingerd geraakt aan het inrichten van mijn tuin met bijzondere planten voor een begroeide en gezellige tuin. En dat hoeft zeker niet alleen in de lente, dat kan het hele jaar door. De laatste aanschaf van mijn kant betreft de Skimmia Japonica, ook wel bekend als de Red Diamond. Dit is een prachtige struik en mijns inziens een van de bijzonderste onder de tuinplanten.

logoAangezien je tegenwoordig alles via het internet verkrijgen kunt, moge het niet verbazen dat dat voor tuinplanten ook zo geldt. Ik heb dit inmiddels ook ontdekt – sterker nog, ik doe niet anders! Mijn hele tuin staat vol met planten die ik van het internet heb gekocht en wel bij een webwinkel die tevens fysieke winkel is. Dit is de TuinplantenWinkel en betreft een echte aanrader. Zij zijn zeer betaalbaar, hebben alles altijd op voorraad en leveren bovendien heel snel zodat je, als je de spirit eenmaal te pakken hebt, lekker door kunt blijven gaan met het planten. Hieronder heb ik een filmpje geüpload van een van de medewerkers van deze winkel die vertelt over de Red Diamond, veel kijkplezier!