http://www.mypalmshop.nl/

http://www.mypalmshop.nl/http://www.mypalmshop.nl/ is de site waar je naartoe moet gaan als je graag nieuwe planten wilt in je huis. Ze hebben een enorm groot assortiment waardoor je altijd wel iets kunt vinden voor bij jou thuis. Ze verkopen zowel binnen als buiten planten dus je kunt direct ook de tuin of het balkon leuk aankleden.

Inspiratie

http://www.mypalmshop.nl/ heeft bij mij voor heel wat ideeën gezorgd. Zo zou ik erg graag een mooie groot olijfboom in mijn achtertuin willen. Ik ga hiervoor denk ik eerst nog wat meer informatie zoeken om zeker te weten dat zo’n boom wel hier kan overleven, het zou namelijk zonde zijn als hij na een korte tijd al dood zou gaan. Ik ben zelf niet erg goed met voor planten zorgen, dus daarom wil ik voor binnen graag een cactus. Deze ga ik wel op een verhoging zetten zodat niemand zich er pijn aan kan doen, maar het geeft dan alsnog een hele toffe sfeer aan het huis. Ons huis is verder best wel Scandinavisch ingericht, maar er staan nog helemaal geen planten. Het enige groen dat er af en toe staat zijn de bloemen die mijn man voor me koopt. Ik heb echt zin om alles te gaan bestellen en ons huis nog gezellig en huiselijker te laten aanvoelen.

http://www.mypalmshop.nl/Handig!

Het is erg handig dat alles wat ik ga bestellen gewoon thuis wordt bezorgd. Ik heb zelf maar een kleine Fiat 500, dus daar passen niet zulke grote planten in en ik ben ook helemaal niet sterk. Echt een aanrader om te bestellen dus!