mypalmshop.nl

Wil jij jouw tuin opfleuren met bamboe, kijk dan zeker eens bij mypalmshop.nl. Het aanbod is hier erg groot en het wordt ook nog eens thuisbezorgd door heel Europa. In het tuincentrum is het vaak een heel gedoe om de plant te vinden die je wilt. Daarnaast is het aanbod in afmetingen vaak beperkter, waardoor je niet altijd vindt wat je wilt. Dit probleem wordt opgelost, want er worden planten van elk formaat aangeboden tegen verschillende prijzen. 

Het jungle effect

mypalmshop.nl Niet alleen panda’s houden van bamboe, ook voor in de tuin is het zeer geliefd. Als je het koop via mypalmshop.nl heb je veel keus. Om de buren niet tot last te zijn is het aan te raden om niet-woekerende bamboe te kopen. Zo hoeven je buren geen overlast te hebben en kun jij lekker genieten van het ritselen van de bamboebladeren, wat echt een jungle effect aan jouw tuin geeft. Het is de ideale plant voor Nederlandse tuinen doordat hij winterhard is tot maar liefst -25 graden Celsius. Dat maakt het ook zeker geschikt voor mensen die niet elk voorjaar hun hele tuin opnieuw willen volplanten. 

Verzorging

mypalmshop.nlHet is belangrijk om voor voldoende water te zorgen. Controleer dus, zeker in de zomer, regelmatig of de grond nog nat is en water zo nodig bij. Het bijwateren geldt zowel voor binnen als buiten. Om te zorgen dat woekerend bamboe niet te ver groeit kun je wortelbegrenzer kopen, deze kun je ook gemakkelijk bij My Palm Shop kopen tegelijk met jouw nieuwe plant!