Tegel groothandel Jabostone biedt een gericht tegelassortiment waarmee u als tegelshowroom echt een boost kunt geven aan uw assortiment. Onderstaand zullen wij kort een aantal pijlers toelichten waarmee wij ‘de tegelshowroom van nu’ optimaal ondersteunen, maar natuurlijk lichten wij dit ook graag persoonlijk toe. Wij komen graag langs voor een kop koffie, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor. Voor nu vindt u onderstaand alvast wat meer informatie over wat Jabostone B.V. tegelimport & groothandel voor u kan betekenen.

Een gericht assortiment, voor een directe ‘boost’.

Iedereen kent de welbekende ‘A-merken’, iedereen biedt deze aan en (bijna) iedereen probeert het op prijs te winnen. Het resultaat is een moordende concurrentie en uitgeknepen marges. Jabostone B.V. kiest dan ook bewust een andere route. Wij bieden een gericht assortiment van ongeveer 150 tegels. Allemaal 1e keus topkwaliteit uit Italië en Spanje. Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen, soorten en maten voor de Nederlandse en Belgische markt. Een prachtig alternatief voor de ‘A-merken’, maar dan wel met een scherpe consumentenprijs, een interessante inkoopprijs en een goede marge voor u.

Een goed product voor een goede prijs + …

Het begint allemaal met goede producten en een goede prijs, maar een tegelshowroom verwacht meer van een tegelgroothandel. Wat biedt Jabostone B.V. nog meer; Ons basis assortiment van ongeveer 250 tegels hebben wij altijd op voorraad. Voor 12.00 besteld, volgende werkdag bezorgd (en ja dit kunnen wij echt!). Retouren van deze producten nemen wij gewoon aan en daarnaast kunnen wij voor alle tegels consumentensamples bieden voor een vaste prijs. Deze kunnen wij ook rechtstreeks naar uw klant versturen. En ook niet onbelangrijk; Als online dropshipper van grote online ketens weten wij wat er online speelt en kunnen wij u hierbij optimaal ondersteunen. Zo hebben wij ons productbestand optimaal uitgewerkt voor partijen die dit online wensen te presenteren. Alle product informatie (uitgebreide specificaties) en afbeeldingen ontvangt u van ons. U kunt meteen aan de slag. En bent u gericht op zoek naar een specifieke tegel die u nu ‘nog mist’, vertel ons wat u zoekt en wij gaan gericht op zoek, ook voor specifieke projecttegels en tegelpartijen.

Een optimale presentatie in uw showroom.

Natuurlijk wilt u de producten optimaal in uw showroom presenteren. Wij geloven in iedere tegel binnen ons assortiment, maar u weet het beste wat een aanvulling is in uw showroom. Wij denken hierbij graag met u mee en samen zorgen we voor een optimale presentatie bij u op locatie. Of u nu een bokje wenst, een vloertje wilt leggen of een aantal tegels graag verwerkt wilt zien in een badkamershowroom opstelling, alles is mogelijk en wij staan overal voor open.

Bent u geïnteresseerd in een kennismaking en eventuele samenwerking? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Bel of mail ons even, dan plannen we meteen een afspraak in!