Luxe in uw tuin

Er zijn vele manieren om uw tuin wat luxueuzer te maken. Zo is het mogelijk om bepaalde soorten verlichting toe te passen of een hottub in de tuin te plaatsen. Veel mensen hebben moeite met het aanleggen van de tuin wat het meest bij henzelf past of wat aan hun eisen en wensen voldoet. Hier staan een aantal manieren gegeven hoe u het beste uw tuin luxueus en naar uw zin maakt.

Het plaatsen van tuinmeubelen

Tuinmeubelen maken altijd al een groot verschil of een tuin wat meer luxueus wordt of niet. Zo maakt een houten bank of tafel een tuin vaak wat stoerder en geeft het wat meer een luxueuze uitstraling. Daarnaast wordt de sfeer in de tuin ook versterkt door het toevoegen van de juiste tuinverlichting. Dit kunnen de standaard lantaarns zijn of snoeren met lichtjes eraan. Een andere manier van luxe in uw tuin terug brengen is het plaatsen van een hottub van Welltub of jacuzzi. Hierdoor doet u uzelf een enorm plezier en stralen deze zwembaden veel luxe uit.

De juiste planten

Het prettigst is om zoveel mogelijk van dezelfde kleuren terug te laten komen in de tuin. Zo geeft wit wat meer rust en laat de tuin strakker lijken en is een kleurenbom aan planten en bloemen vaak wat rommeliger. Vaak wordt er bij strakke, luxueuze tuinen vaak gekozen om geen bloemen te plaatsen en juist wel voor wat meer exotischere planten. Dit versterkt de luxueuze sfeer, omdat deze planten vrij exclusief te zijn en niet vaak in de standaard Hollandse tuin staan en groeien.