kenmy-logo

Bij Kennemerland Home Deco Hebben ze allerlei vloeren en raamdecoratie voor uw huis of kantoor. Ze hebben allerlei vloeren van laminaat tot tapijttegels. Ook hebben ze vele soorten raamdecoratie. Ze hebben binnenzonwering en gordijnen. Ze hebben al vele projecten succesvol afgerond. Ze hebben veel ervaring in het vak als woninginrichter. Ze maken alleen gebruik van de beste materialen van de beste merken. Op hun website kunt u mooi zien wat Kennemerland Home Deco voor u kunt betekenen. Ook kunt u afgeronde projecten bekijken voor inspiratie. De showroom van Kennemerland Home Deco is gevestigd in het centrum van Amstelveen. Dus zoekt u mooie vloeren of raamdecoratie, dan weet u waar u moet zijn, bij Kennemer Home Deco.

vloeren

Blij met mijn nieuwe laminaat

Ik heb een tijdje geleden mijn nieuwe huis gekocht is de buurt van Amstelveen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe huisje, alleen is de vloer niet meer zoals hij zou moeten zijn. Ik ben gaan zoeken naar nieuwe vloeren van goede kwaliteit. Ik kwam uit bij Kennemerland Home Deco en ik ben zeer tevreden met hun diensten. Ze hebben veel keuze uit vloeren en raamdecoratie. Alle mogelijkheden zijn allemaal van hoge kwaliteit. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen in de showroom van Kennemerland Home Deco.

Wilt u weten wat Kennemerland Home Deco nog meer voor u kunt betekenen

Wilt u weten welke diensten Kennemerland Home Deco nog meer verleend. Kijk dan op de website van Kennemerland Home Deco. Ook kunt u ze volgen op hun social-media. Hier kunt u al het nieuws vinden.