Mammoet-Tafels

Bent u opzoek naar een houthandel Haarlem die u de beste houten meubels kan leveren? Dan bent u bij Mammoet Tafels op het juiste adres. Dit bedrijf is een unieke houten meubelzaak die kwaliteit eikenhout meubels verkoopt. Ze zijn zo uniek omdat ze hun eikenhout van oude wagons en wagenonderdelen halen. Dit is een goede manier van hout hergebruiken en het geeft een natuurlijke uitstraling in uw meubels. Kijk maar eens op de site van Mammoet Tafels voor de inspiraties voor in uw kamer of voor de kant en klare meubels die beschikbaar zijn. Ook kunt u de meubels helemaal zelf samenstellen als u een bezoekje neemt aan de showroom van dit bedrijf, er zijn namelijk meerdere kleuren hout beschikbaar en als u voor een tafel gaat zijn er ook nog eens meerdere ijzeren onderstellen beschikbaar. Oftewel als er in de showroom een perfect model staat, maar de kleur is niet zo mooi, dan kan deze met gemak worden aangepast, zodat u altijd de perfecte meubel krijgt.

houthandel

Mijn ervaring met Mammoet Tafels.

Mijn ervaring met Mammoet Tafels is zeer goed. Doordat ik ging verhuizen naar een iets groter huis had ik een ruimte in mijn woonkamer leeg staan. Hiervoor had ik een paar nieuwe meubels nodig die van hout waren, omdat de rest wat ik in huis heb staan ook van hout is. Zo woon ik dichtbij de showroom van Mammoet Tafels en ben ik daar naar binnen gelopen om te bespreken of ze daar hadden wat ik in gedachte had. Gelukkig was dit het geval. Na het bestellen van de meubel voor een goede prijs is ie zo snel mogelijk geleverd bij mij thuis en is de meubel zonder beschadiging aangekomen.