Momenteel ben ik druk bezig om mijn keuken op te knappen. Vorige week heb ik een nieuwe keuken gekregen, en daar hoort nu natuurlijk ook mooie kozijnen en andere dingen bij. Omdat ik tijdens het plaatsen van de keuken niet in mijn eigen keuken mocht komen, heb ik er nu maar wat tijd voor uitgetrokken om mijn keuken helemaal mooi te maken. Ik heb speciaal een week vrij genomen, om ervoor te zorgen dat ik nergens anders aan hoef te denken, dan alleen maar mijn keuken. In mijn keuken had ik altijd gordijnen hangen, gordijnen die inmiddels uit hun zelf bleven staan omdat deze zo vet waren, terwijl ik deze bijna elke maand wel in de wasmachine gooi om te wassen. Deze gordijnen kunnen nu dus de prullenbak in, daar moet ik iets anders op verzinnen. Via de site van plakhetzelf zag ik mooie glasfolie staan, dit was precies waar ik naar op zoek was. Omdat het maar een klein raampje in de keuken is, en ik beslist geen gordijnen meer wil hebben heb ik gekozen voor full colour glasfolie. raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons

Zeer mooi resultaat

Inmiddels is mijn week vakantie voorbij, en ben ik weer druk aan het werk. Mijn keuken is helemaal af, en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ook de folie op de ramen staat geweldig, ik hoef me niet meer druk te maken om de gordijnen eraf te moeten halen om te wassen. Nee gewoon even lekker de ramen wassen en het kan er weer mee door. deur-ramen-raamfolie-bedrukt-school-voorkant-220x150