zoals jullie weten ben ik erg veel bezig met mijn huis. Aangezien ik lampen had met nogal ongezellig licht heb ik besloten om nieuwe plafondlampen aan te schaffen. Na wat rondvragen hoorde ik van mijn broer dat hij al zijn plafondlampen bij Lampenlicht.nl had gekocht. Ik heb zijn lampen gezien en vind ze erg mooi en ze geven ook nog eens mooi licht. Dus besloot ik zelf op lampenlicht.nl te gaan kijken.

De website heeft een Breedassortiment

Op de website staan heel veel verschillende plafondlampen in alle soorten en maten. En voor een mooie prijs. Na een tijdje zoeken heb ik een top drie gemaakt van lampen. Het liefst had ik ze allemaal gekocht maar ik had er maar een nodig. Ik kreeg de lamp al snel binnen en nu heeft mijn keuken eindelijk licht dat erg gezellig is. Laatst kwam mijn broer bij mij op bezoek, de lampen vielen hem meteen op. Hij vroeg meteen waar ik de lampen gekocht had en ik vertelde hem dat ik ze ook bij lampenlicht.nl gekocht had. Dit vond hij uiteraard erg leuk en hij vertelde me dat hij zelf ook weer nieuwe lampen ging kopen. Ik heb al aan veel mensen verteld dat er op de website super veel mooie lampen staan! Plafondlampen bij Lampenlicht.nl zijn van top kwaliteit en misschien ook wel wat voor jou? Kijk anders zelf even op de website voor meer informatie!