Het valt nog niet mee, klussen én een geschikte plek vinden voor alle brokken die je maakt. En nee, we bedoelen niet dat je een faalhaas bent maar puur dat je puinresten achterlaat wanneer je gaat slopen en verbouwen. En dat is ook logisch; je moet dat afval alleen niet voor je voeten krijgen. Dan kunnen er nare ongelukken gebeuren!

Maar geen paniek, Regiocontainer kan je een oplossing op maat bieden. Ook jouw afvalstroom kun je hierin kwijt! bekijk ons ruime aanbod om precies de soort afvalbak te vinden die je zoekt in de door jou gewenste afmetingen. Verzamel al dat afval en ga gerust verder met klussen; wij doen de rest!

Soorten containers

Het is helaas niet toegestaan om zomaar eender welke soort afval in één bak te gooien. Ons containersysteem kent nu eenmaal strenge regels, die ook duidelijk op onze website vermeld staan. Gelukkig vind je hier ook een helder overzicht van wat er allemaal wel en niet in welke container mag. Dit maakt een afvalcontainer huren die volledig aansluit bij jouw behoeften een stuk gemakkelijker!

Voor het beschermen van je waardevolle spullen tijdens het klussen ben je bij ons overigens ook aan het juiste adres. Huur een opslagcontainer op maat om die kwetsbare bezittingen in te zetten gedurende je project!

Door het hele land

Alle windstreken van Nederland hebben we inmiddels wel gehad. Onze ervaren chauffeurs weten jouw adres dan ook moeiteloos te vinden!Zes weken lang kun je gebruik maken van een bak die tussentijds geleegd wordt, een dienst waarvoor overigens geen extra kosten in rekening worden gebracht. Dat geldt ook voor de btw en milieubelasting! Bij Regiocontainer weet je daarom altijd waar je aan toe bent.