Bent u op zoek naar een duurzame, voordelige en mooie vloer voor in uw woning? Denkt u dan eens aan een woonbeton. Woonbeton past in ieder huis en bij iedere stijl. Daarnaast kent het een aantal significante voordelen ten opzichte van andere vloeren. We vertellen u graag wat meer over woonbeton in dit artikel.

Wat is woonbeton?

Woonbeton is een designgevoelige vloer die perfect is voor woningen, kantoren en winkels. Het past bij ieders stijl en uitstraling. Een betonnen vloer klinkt wellicht ruw en kaal maar niets is minder waar. De vloer wordt in één keer aangebracht en is dus naadloos. U kunt een woon betonnen vloer in verschillende kleuren laten aanleggen. Zo is uw vloer van woonbeton altijd uniek en natuurlijk. Een andere bekende reden om te kiezen voor woonbeton in uw huis is het extreem onderhoudsvriendelijke aspect. Woonbeton is namelijk heel erg sterk. Het kan overal tegen en gaat zeer lang mee. U hoeft nooit meer een andere vloer aan te schaffen.

Wat is het verschil tussen woonbeton en gietvloer?

Het eerste belangrijke verschil is het materiaal. Een gietvloer is synthetisch. Een gietvloer wordt aangebracht in verschillende lagen die op een onderlaag worden gegoten. Een betonvloer is dikker dan een gietvloer en gemaakt van een cement gebonden materiaal. Je zou kunnen stellen dat dit materiaal natuurgetrouwer is dan een gietvloer. Cement heeft daarnaast de prettige eigenschap dat het zich snel aanpast aan de omgevingstemperatuur. Hierdoor is woonbeton de perfecte partner voor een vloer verwarmde woning.

Ik wil woonbeton in mijn woning, en nu?

Kiest u voor woonbeton dan kiest u voor maatwerk. Kies voor het aanleggen van uw woonbeton voor een bedrijf met ervaring zoals coatingvloer.nl waar U woonbeton kunt kopen. Zij hebben de ervaring en technische en praktische knowhow die vereist is bij het aanleggen van woonbeton in uw woning. Deze specialist komt bij u langs, bekijkt uw woning en uw wensen en geeft u op basis daarvan een advies en offerte.