Veel mensen hebben saaie woonkamers en dan denk ik doe er wat aan. Mijn woonkamer ziet er namelijk erg gezellig uit want ik heb erg mijn best gedaan om een leuke woonkamer te creëren. Ik heb bijvoorbeeld mooie banken in mijn woonkamer staan en een gezellig tapijt bij de tv. Ik heb mooie rustgevende kleuren in mijn huis. Ik krijg altijd erg veel complimentjes over de inrichting van mijn huis en dat doet mij erg goed. Dit is natuurlijk super leuk om te horen en hierdoor wil ik mijn huis er nog leuker uit laten zien. Ik krijg vaak de meeste complimentjes over mijn muurstickers die ik gekocht heb op de website van Plak het zelf. Ik heb gesneden muurstickers in mijn woonkamer hangen. Ik heb een mooie tekst in mijn woonkamer hangen namelijk work hard dream big. Verder heb ik zelf ook muurstickers gecreëerd en dit vond ik erg leuk om te doen. Dit kan allemaal op de website van Plak het zelf. Ze hebben een erg groot assortiment en ze hebben voor iedereen wel wat. Op de site kan je ook raamfolie kopen dit heb ik ook op mijn raam geplakt. Daardoor ziet mijn huis er nog veel leuker uit. Ik heb ook muurstickers in mijn woonkamer. Ik heb namelijk een muursticker in mijn slaapkamer zo groot als de hele muur. Ik kan hier erg lang naar blijven kijken en het geeft mij erg veel rust. Ik ben van plan om nog veel meer muurstickers te kopen en ga dit ook zeker doen op de website van Plak het zelf. De muurstickers worden altijd keurig thuisbezorgd en het kost bijna geen geld om ze te laten versturen. Dit is erg fijn en ik bespaar hier ook meteen geld mee.

raamfolie_full_colour muurstickers_gesnedenl muurstickers_prints_vinyl (1)

Raamfolie is leuk voor een verjaardag

Pas geleden vierde een goede vriend van mij zijn verjaardag. Toen ik bij hem thuis kwam viel mij meteen wat op. Namelijk het raamfolie op zijn raam. Op het raamfolie stond zijn naam en leeftijd. Ik vond het er erg mooi uit zien en het leek mij leuk voor mijn eigen verjaardag. Toen ik thuis kwam dacht ik er nog even over na en bedacht ik me dat mijn broertje bijna jarig was. Ik ben meteen op de website van Plak het zelf gaan kijken en heb raamfolie voor zijn verjaardag besteld. De raamfolie werd keurig thuisbezorgd voor bijna geen verzendkosten. Toen mijn broertje eenmaal jarig was heb ik het raamfolie op het raam geplakt en hij vond het erg leuk. Van de visite die langskwam kreeg ik ook alleen maar positieve reacties en dat is altijd leuk. Als er binnenkort weer iemand jarig is ga ik zeker weer raamfolie bestellen bij Plak het zelf. Ik ben erg tevreden en ga snel weer wat bestellen. De website van Plak het zelf ziet er erg verzorgd uit en er is veel keuze. Er is voor iedereen wel raamfolie op de website!