LS

Ik woon al jaar en dag aan de Nederlandse zee in een nieuwbouw. Al enkele keren kreeg ik de opmerking dat mijn voordeur er altijd zo triest bijstond. Ik zag er geen graten in, maar toen bijna de hele buurt het zei, wilde ik er iets aan doen. Mijn voordeur is lichtgrijs en in het midden zit een kleine venster. Mensen hadden mij al aangeraden om eens op livingstickers.nl te gaan kijken. Ik zei nog dat ik geen stickers wilde in mijn woonkamer, maar er was veel keuze zeiden ze. Op een zondag besloot ik de site op te zoeken en men had zoveel keuze dat ik zeker de hele zondag zoet was.Zelfs themagericht


Wat ik leuk vond was dat er zo een ruime keuze was aan voordeurstickers voor alles en nog wat. Ik zag de kerstcollectie en die zag er feestelijk uit. Ik overlegde nog met de buurman, maar hij gaf het advies om toch maar een voordeursticker te kopen die er niet afmoest als Kerst voorbij was. Ik betaalde een bedrag voor de sticker en de dag erna kreeg ik hem netjes geleverd. De voordeursticker ophangen was geen probleem, want er zat een korte beschrijving in hoe ik hem op op kleven zonder hem te beschadigen.

 

360x1000x0_in-dit-huis-strak 360x1000x0_foto-128